Sziasztok! Üdvözlünk titeket a Páratlan Páros blogon!

Minionok

Blogunkon szinte minden témában fogunk Nektek cikkeket írni, párkapcsolattól elkezdve az üzleten és produktivitáson át, az egészséges életmódon és a sporton keresztül egészen a boldogságkeresésig. Szeretnénk, ha mától kezdve az életetek részesei lehetnénk írásaink által és szeretnénk, ha olyan közösséget építenénk együtt, ahol tanulhatunk egymástól, ösztönözhetjük és segíthetjük egymást.

A Páratlan Páros blogon minden héten csütörtökön közzéteszünk egy cikket (igen, már most csütörtökön is! ), amiben megosztjuk veletek véleményünket, gondolatainkat és mindazt, amiről jelenleg tanulunk vagy olvasunk. A Páratlan Páros egy olyan online közösségi tér, ahol kikapcsolódhatsz, fejlődhetsz és gondolkodhatsz. Ha rendszeresen olvasod majd bejegyzéseinket, egész biztosan kapsz tőlünk egy újfajta szemléletmódot, pozitívabb hozzáállást az élethez és motivációt.

Nő olvas

És noha ez a bevezető – köszöntő cikk elég általánosra sikerült, igérjük, hogy a továbbiakban nem fogunk bullshitelni és igyekszünk majd konkrét, kézzelfogható és legfőkébb minőségi tartalmat nyújtani nektek. Ha érdekel, hogy mi kik és mik vagyunk, olvass rólunk többet itt, kövess minket Facebook-on és Instagram-on is!

Köszönjük szépen, hogy csatlakoztál hozzánk, nem fogsz bennünk csalódni. 

Bogi & Ádám 

Oszd meg!

A bejegyzés írójáról

Örökmozgó, céltudatos, empatikus, önfejű, szerelmes, néha kicsit hisztis, aki mindenkit meg akar menteni és mindig megmondja a magáét. Szeret enni, sportolni és imádja a kutyákat. Fontos neki Ádi, a családja és a barátai. Na meg a világbéke.

Szólj hozzá

hirlevel_feliratkozas

Tetszenek a cikkek?

Ha tetszenek neked az írásaink, gondolataink, akkor iratkozz fel hírlevelünkre. Te sokat segítesz nekünk ezzel, mi pedig ígérjük sosem spam-elünk, csak a legújabb cikkeinkről értesítünk téged. Köszönjük!

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál! Erről most egy email-t küldtünk neked, mellyel véglegesítheted a feliratkozásod.