Rólunk

Közel 10 éve, 2006. január 14-e óta alkotunk egy párt. 16 évesen, a gimnázium 10. osztályában szerettünk egymásba és minden rémisztgetés ellenére azóta sem untuk meg egymást, sőt a kapcsolatunk napról napra, hétről hétre erősebb. Igazi diákszerelemként kezdődött történetünk, de mára már jóval több és komolyabb szál fűz össze bennünket. Tele vagyunk közösen szőtt tervekkel, célokkal és készek vagyunk keményen megdolgozni azért, hogy ezeket elérjük. Mindketten tudatosan irányítjuk az életünket, fontos számunkra a harmónia, a testi és lelki egészségünk, a szakmai sikereink és a produktivitás. Tipikusan azok az emberek vagyunk, akik szeretnék megváltani a világot és ezt nem is tartjuk elképzelhetetlennek. Szenvedélyünk a sport, az önmegvalósítás, mások segítése és az írás. Nem titkolt közös célunk, hogy cikkeinken keresztül betekintést engedjünk olvasóinknak saját gondolatainkba, érzelmeinkbe, mindennapi életünkbe, ezzel iránymutatást nyújtva azoknak, akik picit elvesztek a nagy világban, de hozzánk hasonlóan a boldogságot keresik és az álmaikat szeretnék valóra váltani. Szeretnénk adni az embereknek, megosztani velük saját tapasztalatainkat és bemutatni, hogy mi hogyan értük el azt, amink van.

Szeretnénk adni az embereknek, megosztani velük saját tapasztalatainkat…

Bogi

Bogi

Rendkívül hálás vagyok a jelenlegi életemért. Boldog vagyok és ezt sok-sok embernek köszönhetem, de én elsősorban Ádit emelném ki. Mi olyanok vagyunk, mint a tűz és a víz, teljesen más dolgok érdekelnek és motiválnak bennünket, de közös bennünk, hogy mindig többet szeretnénk kihozni magunkból és a környezetünkből is. Nem elégszünk meg az elég jóval, mi a legjobbat akarjuk és nem csak magunknak, de másoknak is. Az egyik legnagyobb célom az életemben magam és mások boldoggá tétele. Szeretném, hailyen kiegyensúlyozottnak és vidámnak érezhetném magam addig, amíg csak élek és meg akarom mutatni az olvasóinknak, hogy ez nem is olyan nehéz, mi több, tanulható. Hiszem, hogy Ádám és én képesek vagyunk arra, hogy hatással legyünk másokra. Magunkat is folyamatosan fejlesztjük és a megszerzett tudásunkat nagyon szívesen átadjuk, hiszen minél többen élnek jól, minél több boldog és sikeres ember van, annál jobb lesz mindenkinek ezen a földön élni.

Én 26 éves vagyok és egy nemzetközi iskolában dolgozom angol tanárként. Imádok tanítani és a diákjaim közt lenni, mert szeretem az érzést, amikor adok nekik valamit és tudom, hogy én is rengeteget kapok tőlük. A tanítás mellett fitneszedzőként is tevékenykedem, ami szintén nagy szenvedélyem. Imádok sportolni és szeretem ezt a lelkesedést megmutatni és átadni másoknak is. Sok időt és energiát fordítok arra, hogy Ádám és én a mozgáson kívül is tegyünk az egészségünkért, mindig igyekszem a tudatos táplálkozást megvalósítani otthonunkban. Az egészséges életmódra semmilyen időt és pénzt nem sajnálok, hiszen ez jó közérzetünk alapja. Hobbijaim közé tartozik az írás (blogolás), snowboardozás, wakeboardozás, utazás, olvasás és néha napján a főzést-sütést is élvezem. Kedvenc idézetem Gandhi-tól származik: „te magad légy a változás, amit a világban látni kívánsz”. Ezzel a bloggal is a változás és a folyamatos fejlődés a célom. Közösen ezt el is fogjuk érni.

Ádi

Ádám

Drobinoha Ádám vagyok, 26 éves. Munkaidőben vállalkozásokat építek és nagyon szeretem. Elég sokat dolgozom, de imádom, amit csinálok. Örök idealista vagyok és mindig mindent elhiszek. Szeretek produktív lenni és tanulni. Mindig valami újat szeretek megismerni és elsajátítani. Arról, hogy ilyen lettem nem tehetek…mindent a körülöttem lévő embereknek köszönhetek. Bogival már évek óta erősítjük és rendkívül jól kiegészítjük egymást. Ezért indítottuk el ezt a blogot.

Illetve nem csak ezért… Azért is, mert hiszek abban, hogy minden embernek ugyanolyan igényei vannak, mind ugyanarra vágyunk legbelül. Persze mindenkinek más és más jelenti az önmegvalósítást és a kiteljesedést, de a végén mindenki a megbecsülésre, a boldogságra vágyik. Egy picit mindannyian máshogyan közelítjük meg ezt a kérdést. Valaki elindul a boldogság felé vezető úton, de túl gyorsan feladja. Valaki meg sem találja a helyes ösvényt és vannak olyanok is akik meg sem próbálják. Én azok közé tartozom, akik foggal körömmel kűzdenek azért, hogy a helyes úton maradjanak, hiszen ez az utazás egyáltalán nem könnyű. Mindent megteszek azért, hogy elérjem azokat a célokat, melyeket magam elé állítottam, mivel úgy gondolom, hogy ez jelenti a boldogságot. Az, ha az ember képes megfelelő célokat kitűzni maga elé és el is éri azokat. Azért dolgozik, amit igazán szeretne. Nem azért, amiért mások, vagy a társadalom elvárna tőle, hanem azért, hogy azzá váljon, akivé igazán szeretne.
Én ezért dolgozom minden nap és ezt szeretem csinálni. Legfőképpen tőlem üzletről, prduktivitásról, gondolkodásmódról fogtok olvasni, de néha-néha párkapcsolati kérdésekbe is belekontárkodom majd. Tőlem biztosan nem fogtok gyönyörű pillangókról és fantasztikus sikersztorikról, szerencsés véletlenekről hallani. Hiszek abban, hogy minden csak és kizárólag munka útján szerezhető meg, melyért bizony meg kell szenvedni. Életünk során áldozatokat kell hoznunk, életutak között kell választanunk, sok szar közül néha a legkevésbé szart kell választanunk. Az élet nehéz döntések sorozatát tárja elénk. Ezért úgy gondoltam, hogy jó, ha Bogival közösen leírjuk a hibáinkat, tanácsainkat, tapasztalatainkat, hogy más is tanulhasson belőle.

hirlevel_feliratkozas

Tetszenek a cikkek?

Ha tetszenek neked az írásaink, gondolataink, akkor iratkozz fel hírlevelünkre. Te sokat segítesz nekünk ezzel, mi pedig ígérjük sosem spam-elünk, csak a legújabb cikkeinkről értesítünk téged. Köszönjük!

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál! Erről most egy email-t küldtünk neked, mellyel véglegesítheted a feliratkozásod.