Kedves Bogi és Ádám!

Szeretném a tanácsotokat kérni. Van egy fiú, akivel több, mint egy éve találkozgatok. A találkozásainkat nem nevezném randinak, mert sosem visz el egy étterembe vagy színházba, általában a lakásán kötünk ki vagy feljön hozzám. Néha beszélgetünk is, de legtöbbször nem ezzel megy el az idő… Khm…

Ő a viszonyunkat nem tekinti párkapcsolatnak, ezt ki is fejezte már, de én nagyon szerelmes vagyok belé és azt remélem, hogy egyszer csak rájön majd, hogy nélkülem nincs értelme az életének.  Van erre esély szerintetek? Amióta megy ez a huza-vona, nekem nem volt senkim és nem is érdekelnek más srácok. Arra viszont nagyon vágyom, hogy ő is foglalkozzon velem, keressen, érdekeljem és ne csak akkor, amikor azt akarja. Hogy lehet ezt elérni egy pasinál?

Előre is köszi! F.

Férfi és nő ágyban

Bogi válasza

Kedves F.! A szerelem sötét verem, ezt nem véletlenül mondják. Szerelmes vagy, ezért nem látod a fától az erdőt. Nem hibáztatlak, lány vagy, szerelmes vagy, én is jártam már ebben a cipőben, ahogy sokan mások is. Ilyen érzelmes, elvakult állapotban nehéz jó döntést hozni, ezért örülök, hogy kikérted a mi véleményünket is. Előre szólok, hogy nem fogsz örülni a válasznak, de én gondolom, hogy valahol a lelked mélyén te is érzed, hogy ez így nem az igazi. 

Ez a fiú néha napján csöpögtet neked némi szeretetnek tűnő dolgot, ez téged feltölt, mert úgy érzed, hogy valaki szeret, de a fiú részéről ez sajnos nem valódi törődés. Ő csak élvezi azt, hogy van valakije, amikor neki erre szüksége van, de mivel nem jártok, ezért mentesül minden felelősség és kötelezettség alól, ami egy kapcsolattal járna. Csak akkor van ott, amikor szórakozni akar, de máskor nem számíthatsz rá. Egész egyszerűen kihasznál, te pedig ebben nyakig benne vagy.

Bizony!

Bizony!

Tudom, a remény hal meg utoljára, de hidd el, ha egy év alatt nem támadt fel benne a vágy arra, hogy ti barát – barátnő legyetek, később sem fog. Az ő szemében te mindig csak az a lány leszel, akivel nem kell foglalkozni, mert anélkül is megad mindent, amire csak vágyik. Aztán amikor ez már neki is kevés lesz és komoly kapcsolatot szeretne, tovább fog állni és te ott maradsz majd egyedül.

Magány

Azt tanácsolom, hogy mondd el neki őszintén, hogy te mit érzel és mit szeretnél tőle. Ha ő úgy dönt, hogy nem szeretné komolyabbra fordítani a dolgokat, akkor engedd el. Zárd le ezt a kapcsolatot, mert csak az idődet pazarlod vele. Amíg ezzel a fiúval van tele a fejed és a szíved, nincs helye másnak. Pedig nekem úgy tűnik, hogy neked másra van szükséged. Valakire, aki megadja azt a szeretetet, amire vágysz és ami miatt eddig nem tudtad elengedni őt. Sok sikert hozzá!

Ádám válasza

Kedves F.! Ezt mondhatom röviden és hosszan is.

Röviden, nagyon sürgősen felejtsd el az arcot, mert soha nem akar majd tőled semmi komolyabbat. Ezt már az elején elbasztad.

Nos, akkor hosszabban. Véleményem szerint amikor egy férfi megismerkedik egy nővel, akkor kizárólag egy dolgot szeretne tőle és ezt mindenki tudja, hogy micsoda.

giphy (4)

Lehet, hogy valaki elvisz állatkertbe, valaki moziba, valaki befizet egy útra a Bahamákra. Tökmindegy mit csinál, tudjuk miért csinálja. “De ez a pasi nem olyan…” De. Miután megkapta, amit szeretne és ha mondjuk nem szartál a fejére közben (de lehet még olyan is van, aki még erre is izgul!) akkor még akarja majd. Körülbelül ötször, tízszer, százszor, sok mindentől függ. A lényeg, hogy nagyon rövid idő után megunja. Itt kezdődik el az igazi kapcsolat.

Amennyiben még ilyenkor is el akar vinni valaki az állatkertbe, moziba vagy a Bahamákra, no akkor lehet esélyed arra, hogy komolyan akar tőled valamit. Esetedben sajnos erről nem beszélhetünk. Ezért csak annyit tudok mondani, hogy vedd fel a rózsaszín konverz cipőt és fuss. Hátha belebotlassz valakibe közben…

giphy (5)

 

Oszd meg!

A bejegyzés írójáról

Örökmozgó, céltudatos, empatikus, önfejű, szerelmes, néha kicsit hisztis, aki mindenkit meg akar menteni és mindig megmondja a magáét. Szeret enni, sportolni és imádja a kutyákat. Fontos neki Ádi, a családja és a barátai. Na meg a világbéke.

Szólj hozzá

hirlevel_feliratkozas

Tetszenek a cikkek?

Ha tetszenek neked az írásaink, gondolataink, akkor iratkozz fel hírlevelünkre. Te sokat segítesz nekünk ezzel, mi pedig ígérjük sosem spam-elünk, csak a legújabb cikkeinkről értesítünk téged. Köszönjük!

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál! Erről most egy email-t küldtünk neked, mellyel véglegesítheted a feliratkozásod.