Aki ismer tudja, hogy én mindenhová egy heti hideg élelemmel megyek, hiszen sosem tudni. Ennek az oka egy pár évvel ezelőtti kiheverhetetlennek tűnő trauma, amikor is reggeli nélkül indultam dolgozni (első nagy hiba), majd kiderült, hogy nincs nyitva a büfé, így nem tudok nasihoz jutni és egészen délig éheznem kellett. Tudom. Tudom. Botrány. Jó persze, volt 1-2 figyelmes kolléga, akik ajánlgatták az ő uzsijukat, de büszkeség is létezik a világon. 
CibiMég ennél is komolyabbra fordítva a szót, nekem fontos a kaja. Az ételem az életem, ez van. Mindig van nálam harapnivaló és ez így is van jól. Elvégre az egészséges életmód alapja a rendszeres és tudatos étkezés. Meg a sport, de azt nem tudom magammal vinni. Minden nap átgondolom, hogy mit fogok enni aznap (3-4 óránként eszem) és már előző este vagy aznap reggel becsomagolom a rágcsálnivalóimat. Régen állandóan dobozoltam és mindenféle nem túl környezetbarát módon csomagoltam az uzsonnáimat (erre nem vagyok büszke), de aztán érkezett a megváltás és végre valahára találtam egy mosható, élelmiszerbiztos terméket (újraszalvétának hívják, mint megtudtam), ami nem ázik át, bazi könnyű letörölni és ez nem kicsit könnyítette meg a dolgomat. Ez a Cibi, én imádom. 
Cibi
Én azóta Cibi-függő vagyok, Cibibe csomagolok kb. mindent. A reggeli szendvicsemet, a gyümimet és a magokat, amit tízóraira szoktam enni és a férjem néha még a vitaminjait is Cibiben tárolja (a cipzáras típusban). Száz szónak is egy a vége, ha ti is kaja-őrültek vagytok és minden nap csomagoltok és ti is rá vagytok kattanva a zero waste termékekre, akkor nyomassátok a Cibit. Mert jó és mert magyar. És mert cukibbnál cukibb mintákban lehet kapni. Ha kérdésetek van, írjatok. De ne nekem, mert én nem árulom a Cibit. Írjatok a Cibiéknek. Köszi. (https://www.cibi.hu/
Oszd meg!

A bejegyzés írójáról

Örökmozgó, céltudatos, empatikus, önfejű, szerelmes, néha kicsit hisztis, aki mindenkit meg akar menteni és mindig megmondja a magáét. Szeret enni, sportolni és imádja a kutyákat. Fontos neki Ádi, a családja és a barátai. Na meg a világbéke.

Szólj hozzá

hirlevel_feliratkozas

Tetszenek a cikkek?

Ha tetszenek neked az írásaink, gondolataink, akkor iratkozz fel hírlevelünkre. Te sokat segítesz nekünk ezzel, mi pedig ígérjük sosem spam-elünk, csak a legújabb cikkeinkről értesítünk téged. Köszönjük!

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál! Erről most egy email-t küldtünk neked, mellyel véglegesítheted a feliratkozásod.