Nemrég hallottam egy csodálatos szakmáról, mitöbb tudományról, melynek művelése csak a tápláléklánc legtetején lévő alfahímeknek, Pumped Gabóknak adatik meg.

Pumped Gabó így nyomja (Forrás: Lazacz)

Pumped Gabó így nyomja (Forrás: Lazacz)

Ez a foglalkozás nem más, mint a PUA. Pick-Up Artist (PUA) az a férfiú lehet, aki mintegy a társadalom csúcsára érve kijelentheti magáról, hogy bármikor bármilyen nőstényt el tud ejteni…vagy legalábbis meg meri próbálni!

A PUA egyáltalán nem vicc, komoly egyetemek, tanfolyamok alakultak rá, ahol futószalagon képeznek önbizalommal és tesztoszteronnal dúsított hímeket. El is döntöttem, hogy egy napra én is PUA szeretnék lenni! Ahhoz viszont, hogy számlatalan nőt hódíts meg, el is kell tudni veszíteni őket, amikor már rájuk unsz. Természetesen erre is ad tanácsokat a PUA kézikönyv, de nem hagyatkozhatunk mindenben egy forrásra…

Több évezredes férfiúi tapasztalatokat figyelembe véve, barlangrajzokat és hieroglifákat kielemezve elkészítettem a végső és megismételhetetlen “Hogyan veszítsünk el egy csajt” 10 napos, intenzív kúrát. Az amerikai PUA szövetség szupervájzolásával létrejött tehát a lista. 9-ből 10 PUA ezt ajánlja!

1. nap: Hívd át a haverjaidat XBoxozni az évfordulótokon

Az alap, hogy az évfordulót nem kell megjegyezni, de ahhoz már akkurátus tervezés kell, hogy pont azon a napon tarts egy igazi fiús bulit, amikor arra gondol, hogy gyertyafényes vacsorával várod. Legyen sör, póker, még pár pornómagazint is elszórhatsz a WC-ben. És persze, az elmaradhatatlan videojáték, ezt kifejezetten szokták szeretni! Arra ügyelj, hogy online, multiplayer játékot játsz, azt ugyanis nem lehet lepauzálni, így még köszönni sem tudsz neki amikor megérkezik!

Puzáld le a Call of Duty-t, hát hogyne...

Puzáld le a Call of Duty-t, hát hogyne…

 

2. nap: Csak úgy lazán vedd le a szennyes ruháidat, ott ahol kedved tartja. Majd összeszedi!

Nem probléma, ha egy kicsit sportszeletes az alsógatyád, vagy jól beleizzadtál az edzős ruhádba, csak vedd le, ahol eszedbe jut. Ott is hagyhatod a földön, a fürdőben, sőt a legjobb ha mindegyiket külön helyiségben szórod el. Ezt a nők ugyanis imádják! Pró tipp: ha van otthon futógép/eliptikus tréner/ottócsili, akkor ezek is kiváló szennyestartók lehetnek!

"Vagy csak add oda anyudnak. Ő tudja mit kell csinálni vele."

“Vagy csak add oda anyudnak. Ő tudja mit kell csinálni vele.”

3. nap: Hagyd elöl az exed cuccait

Ha már a ruhákról van szó, kifejezetten szívmelengető tud lenni a hölgyeknek, amikor az előző barátnőink cuccait látják meg nálunk. A kezdőbbek indíthatnak egy fogkefével, de jóval hatásosabb tud lenni egy használt tampon vagy egy gésa folyó. Aki viszont már nagyon profi megpróbákozhat a sexy női fehérneművel is, mely legalább 2 számmal kisebb legyen, mint a jelenlegi barátnőnké. Amikor megtalálja csak a következőt kell mondanunk: “Jaj, valószínűleg ez rád nem lesz jó, az előző barátnőm jóval vékonyabb volt nálad. De majd belefogysz!”

"Ne aggódj, majd belefogysz!"

“Ne aggódj, majd belefogysz!”

4. nap: Vessz vele össze a szülinapja előtt, hogy ne kelljen ajándékot venni (Gazdagmami tipp!)

A következő tipp nem csak hogy iszonyú hatásos, még gazdaságos is! Amikor közeleg a muff szülinapja, akkor valamilyen mondvacsinált indokkal vessz vele össze. Majd a nagy esemény után békülj ki vele, így megúszva az ajándékozás anyagi terheit.

"Szünetet tartottunk!" - Jóbarátok

“Szünetet tartottunk!” – Jóbarátok

5. nap: Ne írj vissza a “Hiányzol” és a “Szeretlek” szavakat tartalmazó SMS-ekre.

Ezt az apró tippet nem is kell nagyon magyaráznom. Épp ez a fantasztikus benne, azzal érjük el a hatást, hogy nem teszünk semmit! Pró tpp: Ha nagyon g*ci akarsz lenni, akkor sablonnal válaszolj. Például: “Tárgyaláson vagyok”.

Egy kiváló válasz a "szeretlek" szóra! Taníts mester!

Egy kiváló válasz a “szeretlek” szóra! Taníts mester!

 

6. nap: Rendszeresen meséld el neki a “Miért lettek női asztronauták?” kezdetű viccet

“A szendvicsek az űrben sem csinálják meg magukat!”

12234862_1271843726166504_2733659294545043424_n

Alkalom esetén vehetünk nekik még egy-egy Ákos koncertjegyet is!

 

7. nap: Amikor vele vagy, percenként csekkold a telefonodat

Ez egy újkeletű fogás, ámde nagyon hasznos a nőstények felhergelésében! Nagy mértékben súlyosbítja a helyzetet, ha valamilyen más nőneművel chat-elünk vagy játékokat játszunk. Nyilván meg kell értenie, hogy nem maradhatunk le a legújabb Candy Crush Saga kihívásról!

Nézd meg a telefonodon az időt. Majd nézd meg megint, mivel elsőre nem is erre figyeltél.

Nézd meg a telefonodon az időt. Majd nézd meg megint, mivel elsőre nem is erre figyeltél.

8. nap: Ha megkérdezi, hogy elég szép/okos/csinos-e, nyugodtan válaszolj teljesen őszintén!

Itt tulajdonképpen semmilyen tanácsot nem kell adnom. Csak add magad, legyél őszinte, mondd ki amit gondolsz. Hidd el, működni fog!

PRO TIPP: Aki különösen merész, az mentruáció előtt is vállalkozik erre.

Sok siker, bajtárs!

Sok siker, bajtárs!

9. nap: Bámuljunk meg más lányokat az utcán

Amikor szembejön egy szemrevaló bébi, akkor kocsányon lógó szemekkel fordulj utána. Ügyelj arra, hogy mind a barátnőd, mind pedig a másik bombázó is észrevegye a manőveredet. Ha nagyon kell még utána is füttyenthetsz, csak amolyan “munkásosan”! Az alábbi videóban furmányos módon, félrevezetésképpen azok számára, akik nem figyelnek egy kiváló technikát mutatok arra, hogyan ne vegye észre a bige, hogy másokat sasolsz. Figyelj arra, hogy ezt itt egyáltalán ne használd! 

 

10. nap: Hasonlítsd össze az anyáddal.

Ha semmi nem használ és sehogysem tudod magadról lerázni a csajt, akkor csak egy ütőkártyád maradt. Szerencsére ez viszont 100%-ban működik: hasonlítsd össze az anyáddal és mondd, hogy hasonlít rá. Sayonara drágám!

Vigyázz, ezen a napon verekedés várható!

Vigyázz, ezen a napon verekedés várható!

 

Ez volt tehát az a 10 nap, melyet garantáltan egyetlen lány sem bír ki melletted épen. De hát hiszen ez is volt a cél, nem? Ha esetleg ennek ellenkezőjére törekszel, akkor te nem is vagy egy igazi PUA. #kabbe

Oszd meg!

A bejegyzés írójáról

Örök idealista, aki mindig mindenben szeretne fejlődni, tanulni és minden érdekli. Több vállalkozás alapítója, egy remek csapat vezetője, kártyabűvész, workaholic, ex-pro-gamer, motivációs előadó, wannabe-író és -tanár.

Szólj hozzá

hirlevel_feliratkozas

Tetszenek a cikkek?

Ha tetszenek neked az írásaink, gondolataink, akkor iratkozz fel hírlevelünkre. Te sokat segítesz nekünk ezzel, mi pedig ígérjük sosem spam-elünk, csak a legújabb cikkeinkről értesítünk téged. Köszönjük!

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál! Erről most egy email-t küldtünk neked, mellyel véglegesítheted a feliratkozásod.