Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

A honlapon bemutatott és olvasható tartalom a PáratlanPáros.hu tulajdonát képezik.
A PáratlanPáros.hu az ügyfél-regisztrációkor / feliratkozáskor megadott adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeli, harmadik fél számára azt át nem adja. Az adatvédelmi elveink kialakításakor figyelembe vettük az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, valamint az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során. A feliratkozás egyetlen kattintással bármikor megszüntethető bármelyik a PáratlanPáros.hu által küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással.
A PáratlanPáros.hu weboldalán kezdeményezett feliratkozás egyben a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti, azaz a felhasználó előzetes hozzájárulását a Páratlan Páros adatbázisába való felvételhez, illetve elektronikus levelek fogadásához.

Tartalom felhasználása

A PáratlanPáros.hu oldalon megjelent írásokat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében tilos máshol közzétenni. Az oldalon látható fotók sem vehetők át írásos engedély nélkül. Ha szeretnéd felhasználni valamelyik írásunkat, a következőt teheted:
1. feltünteted az írás első néhány (legföljebb öt) sorát, a szövegben jelölve, hogy a PáratlanPáros.hu oldalról vetted az idézetet, majd egy linkre kattintva a PáratlanPáros.hu oldalra, és az eredeti cikkre irányítod az olvasót.
2. emailen engedélyt kérsz az írás és/vagy fotó felhasználására, és egyeztetjük annak módját. Email cím: info@paratlanparos.hu

Köszönjük.

hirlevel_feliratkozas

Tetszenek a cikkek?

Ha tetszenek neked az írásaink, gondolataink, akkor iratkozz fel hírlevelünkre. Te sokat segítesz nekünk ezzel, mi pedig ígérjük sosem spam-elünk, csak a legújabb cikkeinkről értesítünk téged. Köszönjük!

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál! Erről most egy email-t küldtünk neked, mellyel véglegesítheted a feliratkozásod.