Bogi edzA világon mindent lehet egyedül csinálni. Lehet filmezni egyedül, lehet főzni, lehet kirándulni vagy akár sakkozni is – erre Ádám az élő példa, mert egyke gyerekként rendszeresen sakkozott magával. Szegény.  Én viszont elég erőteljesen társas lény vagyok és úgy gondolom, hogy mindent élvezetesebb mással együtt csinálni! Például az edzést is! Én azon kevesek egyike vagyok, akik hajlandóak és képesek kitartóan edzeni, akár egyedül is, mert nem a külső megerősítés motivál, hanem a cél és a fejlődés. De ennek ellenére is sokkal jobban szeretek másokkal együtt edzeni, hisz együtt még szenvedni is jobb. 

Egyszerűen imádom azokat az estéket vagy néha szombat, vasárnap reggeleket, amikor Ádámmal együtt (vagy egy jó baráttal) kimegyünk a parkba és együtt sportolunk. Olyan energiák szabadulnak fel bennünk ilyenkor, amit csak az tud átérezni, aki már megtapasztalta.

A közös mozgás óriási öröm forrása lehet, ezért ez kiváló program pároknak, barátoknak, családtagoknak vagy akár kollégáknak is.

Mi mindketten sokkal motiváltabbak vagyunk, amikor közösen edzünk és nagyon sokat tudunk segíteni is egymásnak! Nem beszélve a páros gyakorlatokról! Rengeteg olyan szuper hatékony saját testsúlyos gyakorlat létezik, amit csak egy másik ember közreműködésével tudsz végrehajtani, így ha eddig nem is sikerült meggyőzzelek, most már remélem nem maradt benned kétely: szerezned kell egy edzőpartnert és irány mozogni! 

Páros edzés

Guggol, szökken, pacsi! :)

Legfőbb előnyei: ingyen van, bármikor végezhető, jó hatással van a társasági életedre is és ehhez a mozgásformához nincs szükséged semmiféle drága sporteszközre, hiszen a gyakorlatok végrehajtásához a társad testét használod eszközként. Ebben az esetben egymás testének kihasználása teljesen egy elfogadott jelenség. 

Oszd meg!

A bejegyzés írójáról

Örökmozgó, céltudatos, empatikus, önfejű, szerelmes, néha kicsit hisztis, aki mindenkit meg akar menteni és mindig megmondja a magáét. Szeret enni, sportolni és imádja a kutyákat. Fontos neki Ádi, a családja és a barátai. Na meg a világbéke.

Szólj hozzá

hirlevel_feliratkozas

Tetszenek a cikkek?

Ha tetszenek neked az írásaink, gondolataink, akkor iratkozz fel hírlevelünkre. Te sokat segítesz nekünk ezzel, mi pedig ígérjük sosem spam-elünk, csak a legújabb cikkeinkről értesítünk téged. Köszönjük!

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál! Erről most egy email-t küldtünk neked, mellyel véglegesítheted a feliratkozásod.